Mystic

Mystic

Producten 1-24 van 1015

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 1015

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

MYSTIC ONLINE SHOP

Zoek je surfgear van hoogwaardige kwaliteit? Kies dan voor Mystic producten. Mystic is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een echt core merk voor kitesurfers, windsurfers en wakeboarders. Mystic kitesurfing heeft een zeer 'eigen' imago en is herkenbaar op grote afstand. Bij Telstar Surf vind je een ruim online aanbod surf spullen van het merk Mystic kitesurfing. Laat je verrassen door ons aanbod en bestel eenvoudig op Telstarsurf.nl. Wil je te allen tijde op de hoogte blijven van de aanbiedingen en collectie van Telstarsurf? Schrijf je dan in voor onze mailing.

MYSTIC - GESCHIEDENIS

Het merk Mystic is in 2002 ontstaan, nadat kiteboarders en windsurfers met beter materiaal in extreme omstandigheden wilden gaan kitesurfen en wakeboarden. Deze ambitie gecombineerd met duurzaamheid en kwaliteit is resulterend in het huidige internationale topmerk Mystic. Ieder jaar weet dit kitesurfmerk weer met innovatieve windsurf en kitesurfspullen te komen. De bijdrage in de ontwikkeling van Mystic boarding komt o.a. door hun teamriders als Youri Zoon, Ruben Lenten, Bruna Kajiya, Boujmaa Guilloul, Nick Davies en Bjorn Dunckerbeck. Kies net als deze toppers voor Mystic.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.