Airush

Airush

Producten 1-24 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Airush

Of je nou bezig bent met je eerste meters, of je unhooked tricks aan het fine tunen bent, Airush heeft een groot assortiment binnen de kitesurfwereld. Airush bouwt zijn kites om de beste prestaties neer te leggen voor iedere kiters. Van vlakwater tot grote golfen op Mauritius, Airush kites bieden de juiste setup voor wat bij jou style past.

Airush kites

Airush is van alle markten thuis. Van beginnende en les kites tot freestyle kites, Airush heeft veel te bieden. Aan de hand van je eigen niveau bepaal je je eigen kite. Ben je iemand die het leuk vindt om lekker heen en weer te varen en om hoog te springen? Kijk dan naar freeride kites van Airush. Deze zijn gespecialiseerd voor Big Air en comfortabel riden. Ben je net op vakantie geweest en heb je kunnen proeven van het golf ride? Kijk dan of je zoiets ook zou willen oppakken in Nederland, wellicht met je nieuwe Airush directional board in combinatie met een Airush Wave kite? Dit zijn allemaal opties die je kunt overwegen. Kijk daarom naar welke style het best bij u past. En wellicht loop jij zo meteen weg met je prachtige Airush kite!

Airush Twintip

Datgeen wat voor de Airush kites geldt, geldt ook voor een twintip board. De hoofdvraag is om te kijken wat je ermee wilt gaan doen. Airush maakt voor iedere discipline een twintip board. De meest gewilde board zijn de allround board. Beetje van alles wat. Airush maakt twintip board die geschikt zijn voor zowel freeride als freestyle. Airush maakt zijn boards met passie en veel plezier. En zorgt ervoor dat iedereen met een glimlach van het water komt.

Airush Directionals

Ben jij meer opzoek naar een board voor in de golfen op het Scheveningse strand, of op je favoriete plek op vakantie. Dan kan Airush je wellicht ook blij maken met de directional boards die zij produceren. Directional board zijn er in verschillende maten, vormen en materialen. Ben jij geïnterneerd in de collectie van Airush, neem een kijkje bij TelstarSurf!

Airush Foil

Wil je ook kunnen kite op de mindere wind dagen, kijk dan eens naar het assortiment van Airush. Airush biedt verschillende foiles en boards aan. Het magische gevoel om over het water te scheuren met maar een klein briesje wind, kijk dan vooral naar de Airush foils.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.