Brunotti

Producten 1-24 van 253

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 253

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Brunotti Kitesurf en Windsurf

Bij de Telstar Surf shop kun je terecht voor het kopen van de mooiste producten binnen ons enorme Brunotti aanbod. Wij verkopen Brunotti kitesurf en windsurf artikelen die geschikt zijn voor surfers van ieder niveau.

Brunotti surfgear

Brunotti is het merk wat zich binnen de surf markt heeft weten door te dringen, met hoofddoel het ideale en beste te halen uit je windsurf en kitesurf sessie! Niks is minder zo belangrijk dan goede equipment voor een ideale sessie. Zo komt Brunotti met een gevarieerde collectie voor zowel windsurfers als kitesurfers. Brunotti maakt geweldige lycra’s, trapezes, impactvesten, helmen, twintip en- directional boards maar ook wetsuits en shorty’s.

Brunotti wetsuit

Met de wetsuits en shorty’s zorgt Brunotti ervoor dat zij de klant van optimaal comfort kunnen voorzien tijdens het surfen. Onder het ‘comfort’ van Brunotti wetsuits wordt er onder andere gesproken over de kwaliteit, warmte en draaggemak van een wetsuit. Het pak moet voldoende warmte bieden en vooral flexibel zijn. Met de gave prints en design wetsuits zorgt Brunotti ervoor dat dat de gemiddelde kite- en windsurfer er geweldig uitziet tijdens zijn sessie op het water!

Brunotti trapezes

Naast wetsuits en shorty’s maakt Brunotti ook trapezes, voor de gemiddelde windsurfer en kitesurfer. Het surfmerk ontwikkeld trapezes welke gemaakt zijn om perfect ondersteuning aan het lichaam te bieden tijdens een sessie. Zij zorgen ervoor dat de trapeze naadloos aansluit op het lichaam. Hoe beter de aansluiting van een trapeze, des te beter de kracht van de kite of windsurfzeil kan worden overgedragen op het lichaam. Al deze elementen samen zorgt ervoor dat de Brunotti trapeze voor comfort zorgt terwijl jij op het water staat!

Brunotti kitesurf boards

Ook heeft Brunotti niet stilgezeten met het ontwikkelen van kitesurfboards. Ze designen twintip boards die worden gevaren door wereldkampioenen, zoals Youri Zoon. Brunotti neemt ieder board specifiek onder de loep, hierdoor is ieder board uniek. Brunotti houdt zich bezig met boards die uitermate geschikt zijn voor op vlak water, om het beste uit je freeride, freestyle en wakestyle sessie te halen. Naast het vlakke water houden ze zich uiteraard ook bezig met de directional boards, welke uitermate geschikt zijn om de ideale wave en swell te pakken wanneer de golven je om de oren slaan! Brunotti zorgt ervoor dat de boards uitvoerig worden getest, gekeurd en goed bevonden door de pro riders zelf!

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.