Fanatic

Producten 1-24 van 87

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 87

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

FANATIC ONLINE SHOP

Fanatic is al jarenlang een internationaal topmerk onder de windsurfers. Het merk is in 1981 ontstaan en niet meer weg te denken uit de windsurf wereld. Sterker; Fanatic is nog één van de "oude" merken die je tot op de dag van vandaag in veel windsurf shops tegenkomt, dus ook bij Telstar Surf.

Sinds enkele jaren behoort Fanatic tot een windsurfcompany waartoe ook North windsurf en ION toe behoren. Het voordeel is hiervan is dat er veel gecombineerde kennis in het bedrijf aanwezig is om tot een optimale ontwikkeling te komen van de windsurfspullen. Wil je op de hoogte worden gehouden van de Fanatic aanbiedingen en nieuwe ontwikkelingen van Fanatic? Meld je dan direct aan voor onze mailing.

Fanatic is er niet alleen voor de windsurfers. Fanatic is ook één van de meest toonaangevende merken in Stand Up Paddle. Het uitgebreide SUP assortiment van Fanatic loopt uiteen van Racesup's tot inflatables.

Behalve in de surfshop van Telstar Surf is Fanatic ook te vinden bij de Telstar Surfclub. Bij het surfcentrum kun je de Fanatic windsurfboards testen of huren. Daarnaast gebruikt Telstar de Fanatic surfboards natuurlijk ook voor de windsurflessen. Voor Fanatic is er o.a. gekozen op basis van de vaareigenschappen en kwaliteit.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.