ION

ION

ION WINDSURF EN KITESURF ACCESSOIRES

Ion bestaat nog niet zo lang als surfmerk. Ion staat bekend om het bouwen en creëren van wetsuits, trapeze's en accessoires voor windsurfen en kitesurfen. Sinds de tijd dat Ion actief is streven ze naar de hoogst mogelijke kwaliteit van hun uitgebrachte surfspullenn. Ion is in 2004 opgericht door windsurfers en kitesurfers die wisten wat nodig was in de markt. Ion surfing biedt een ruime selectie aan trapezes voor windsurfen en kitesurfen die in veel kiteshops te vinden zijn.

Het wetsuit assortiment kwam iets later van de grond maar biedt uitstekende kwaliteit. De surfpakken zijn optimaal aangepast voor de gepassioneerde windsurfer of kitesurfer. Het surfmerk Ion gebruikt alleen high-end materialen zoals dual density foam, zacht en flexibel neopreen voor de wetsuit lijn en 3D shape's in de trapeze range voor optimale drukverdeling. Voor het passen van een trapeze of wetsuit van Ion kan je het beste langskomen in onze surfshop. Online surfpakken bestellen is overigens ook een zeer goede optie, omdat je gratis kan retourneren naar Telstar Surf.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.