Ipanema

Ipanema

Producten 1-24 van 45

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 45

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ipanema

Wie bij Ipanema denkt aan strand, zon, vakantie heeft het aan het goede eind! Ipanema is vernoemd naar één van de meest beroemde en exotische stranden in de wereld, gelegen in Brazilie. Ipanema slippers zijn te koop bij Telstar Surf. In alle verschillende soorten en maten zijn de Ipanema slippers verkrijgbaar in onze Surf Shop.

Ipanema slippers

De Ipanema slippers zijn voor de vrouwen en dames die opzoek zijn naar een slipper met de ideale pasvorm. Ipanema creëert slippers aan de hand van de anatomische bouw van de voet. Dit gecombineerd met een superzacht en duurzame voetbed zorgt ervoor dat het loopcomfort bovenaan staat bij het merk. Naast het feit dat het merk zich richt op de zomerse strandwandelingen aan het strand, wordt er ook gekeken naar het milieu. Een strandwandeling kan pas perfect zijn als er geen plastic flessen continue aanspoelen. Vandaar dat Ipannema zich focust op de duurzaamheid. Zowel de slipper als het milieu moet lang mee kunnen gaan. Vandaar dat zij de slipper maken van 30% gerecycled materiaal. Ook alle fabrieksafval wordt hergebruikt en gerecycled. Hierbij draagt Ipanema mee aan de duurzaamheid van zijn slippers en het milieu!

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.