Island Tribe

Island Tribe

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Island Tribe

Wie aan surfen denkt, denkt al gauw aan zon, zee en strand. Hoe heerlijk is het om op het water te staan met goed weer?! Ook daarbij is het van belang dat je niet te veel wordt blootgesteld aan de UV-straling. Koop daarom uw zonnebrand bij Telstar Surf om beschermd te zijn tegen de zon en te kunnen genieten van uw sessie op het water.

Island Tribe zonnebrand

De zonnebrand van Island Tribe beschermt je tegen de zon, op en langs het water. De zonnebrand van Island Tribe is waterbestendig. Met één laag kun je de komende twee uur zonder zorgen het water op! Naast de functie voor surfers wordt de zonnebrand ook veelal gebruikt door duikers en snorkelaars. Door de kwaliteiten van Island Tribe wordt deze aanbevolen door specialisten en zijn de producten zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Island Tribe produceert de zonnebrand in verschillende maten en vormen.

Island Tribe Aftersun

Na een lange dag op het water, met veel zon gezien te hebben, is het van belang dat je ook dan je huid behandeld. De huid kan verbrand zijn of uitgedroogd. Vandaar dat Island Tribe aftersun aanbied voor extra hydratie en herstel voor een verbrande huid.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.