MFC

MFC Windsurf

MFC is opgericht in 1986 en is altijd te zien op de bovenste tree wat betreft nieuwe ontwerpen en technieken. De vinnen die MFC maakt zijn kwalitatief en prijs technisch goed. Zij sponseren al jaren echte windsurf toppers en vragen feedback om de vinnen elk jaar weer te innoveren. Bij Telstar Surf zijn de MFC vinnen in de winkel en online te koop.

MFC Vinnen

De vinnen die MFC maakt voor het windsurfen zijn zeer gevarieerd. Zij ontwikkelen freeride vinnen voor de mensen die de kick halen om lekker eenvoudig, zo hard mogelijk over het water te kunnen surfen. Daarnaast ontwikkelen ze ook wave en freestyle vinnen. Deze vinnen zijn een stuk kleiner dan freeride vinnen. Hoe kleiner de vin, hoe minder lift de vin zal genereren. Al zijn de freestyle en wave disciplines niet te vergelijken met dat van het freeride. Ook maakt MFC vinnen voor de slalom en race fanaten. Ook hierbij maakt MFC gebruik van de jarenlange ervaring die zij hebben.

MFC foil

De nieuwe generatie foils mogen hier uiteraard ook niet bij ontbreken. Foilen is sinds kort aan het opbloeien en levert een tal van nieuwe mogelijkheden, zo ook binnen de windsurf wereld. Je kunt bijna zonder wind het water op. Het aan planeren zal met een knoopje of 8 al mogelijk zijn en gaat mega hard!

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.