Ozone

OZONE KITES EN KITEBOARDS

Het merk Ozone komt uit de paraglide wereld en heeft daarom veel ervaring met aerodynamica. Dit is terug te vinden in de kites van Ozone. In 2006 bracht dit merk zijn eerste tubekites uit, waaronder de Ozone Instinct. Ozone is laatste jaren met name terug te vinden in het courseracen. Johny Heineken gooit hoge ogen met de Ozone Edge tijdens courserace wedstrijden. Eddy Lansink zorgt met de nieuse 7m2 Ozone Edge tijdens een storm voor de nodige publiciteit met zijn huizenhoge kiteboard sprongen.

Laatste jaren heeft Ozone de kite lijn flink verder uitgebreidt en verbeterd. De Ozone C4 is een kite speciaal voor de freestyle kiteboarders. De Ozone C4 is een C-shape hybride kite met bridles. Dit zorgt voor een snel reactievermogen van de kite met veel pop waarbij het depowerbereik zo veel mogelijk behouden blijft. Dit geeft freestyle kiteboarders vertrouwen in het leren van nieuwe tricks. De Ozone Catalist is een open C-shape kite. Deze kite zit meer richting de freeride kant. Kiteboarders die een kite zoeken met optimale stabiliteit en een groot windbereik zijn bij de Ozone Catalist op het juiste adres. De Ozone Reo is de favoriet van de Noorse Kari Schibevaag die over de hele wereld de mooiste golven surft met haar kitesurfset. Als laatste is er de Ozone Zephyher voor de dagen met weinig wind. Deze kite is zo licht mogelijk gehouden in gewicht in combinatie met een zo stijf mogelijk profiel. Dit maakt dat de kite met weinig wind bijna niet uit de lucht valt en nog lekker sportief stuurt. De Ozone Zephyher is de perfecte kite voor de kiteboarder die met weinig wind ook veel lol op het water wil hebben.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.