Starboard

Producten 1-24 van 83

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 83

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

STARBOARD ONLINE Windsurfshop

In de surfshop van Telstar Surf is Starboard één van de meest toonaangevende windsurfmerken. Starboard heeft deze plek in de surfshop o.a. weten te creëren door de innovatieve ideeën.

Deze ideeën komen in de regel van de Noor Svein Rasmussen en hij heeft Starboard opgericht in 1994. Hij is één van de eerste windsurfers geweest die surfplanken is gaan shapen met het idee dat boards breder moesten worden. Uit deze ideeën zijn bijvoorbeeld de beroemde Starboard GO en Starboard I-sonic ontstaan.

Niet alleen op het gebied van de shapes is Starboard altijd vooruitstrevend. Ook het Star-board dat gebruikt wordt in de windsurfboards is vernieuwend. De Starboards zijn bijvoorbeeld zeer herkenbaar door het gebruik van het houten dek. Starboard was daar de eerste mee van alle windsurfmerken.

Naast Starboard windsurfing, gelooft Svein Rasmussen ook heilig in de populariteit van de SUP. Mede daarom is Starboard SUP één van de grootste merken ter wereld. Bekijk nu de collectie van het label Starboard in de TelstarSurf shop en bestel jouw favoriete surfspullen online.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.