Heren neopreen shirts

Heren neopreen shirts

Producten 49-72 van 74

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 49-72 van 74

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Heren neopreen T-shirts kopen

Een heren neopreen T-shirt kan gebruikt worden onder je wetsuit voor meer warmte of als je lycra net te koud is. Er zijn een aantal factoren waar op gelet moet worden voordat je een neopreen t-shirt aanschaft. Welke dit zijn leggen wij je hieronder verder uit.

Waar op letten bij het aanschaffen van een neopreen t-shirt voor heren

Maat: De maat van je neopreen t-shirt moet correct zijn. Wanneer een neopreen t-shirt niet goed op je lichaam aansluit zal water makkelijker je pak binnenkomen wat er uiteindelijk voor zal zorgen dat je kouder wordt. Check daarom dat je je neopreen t-shirt goed past, dit kan in de Telstar Surf shop of thuis.

Dikte: Hoe dikker je neopreen t-shirt, hoe warmer je het zal hebben. Als je in koudere gebieden gaat varen raden wij aan om een dikkere milimeter eenheid aan te schaffen voor optimale beleving.

Mouwen: De neopreen t-shirts voor heren zijn verkrijgbaar met korte of lange mouwen. Ben je van plan om in koudere gebieden het water op te gaan? Neem dan lange mouwen. Voor warmere plekken raden wij de korte mouwen aan.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.