Occasion boards

Occasion boards

Tweedehands Windsurfplank

In de surfshop van Telstar Surf tref je een grote collectie gebruikte windsurfboards van merken als Fanatic en Starboard. De tweede hands surfplanken verkeren in een goede staat. Ondanks een uitgebreide inspectie weet je natuurlijk nooit zeker of er iets aan de hand is met de gebruikte surfboards. Om die onzekerheid te voorkomen geeft Telstarsurf drie maanden garantie op de gebruikte surfplanken. Bij twijfel aan de juiste keuze bieden wij de mogelijkheid om de tweedehands surfplank te testen op strand Horst. Mocht het gebruikte board niet bevallen na aankoop, dan kan het gewoon teruggebracht worden.

INRUILEN

Inruilen van je windsurfboard is bij Telstar Surf mogelijk. Stuur ons een mail voor een inruilindicatie van je gebruikte surfboard. Probeer bij de aanvraag van de indicatie zo volledig mogelijk te zijn. Het merk, model, bouwjaar en de staat van het board zijn allemaal belangrijk. Wellicht weet je al wat je eventueel wilt aanschaffen. Meldt dit dan ook, zodat wij een zo optimaal mogelijke indicatie kunnen geven voor de inruilprijs van je gebruikte surfplank.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.