Gaastra

Producten 1-24 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

GA Windsurf en Kitesurf

Gaastra staat bekend om de degelijkheid van de producten. Ben je opzoek naar een prijs kwalitatief goed merk, kijk dan vooral naar Gaastra. Het is een merk wat al jaren mee draait binnen de windsurf en kitesurf wereld. Sinds 1980 doet Gaastra mee binnen de top op en naast het water. Samen met het GA team hebben zij het windsurf niveau naar een nieuw level getild.

Gaastra windsurf

Gaastra heeft zichzelf binnen de windsurfwereld al meerdere malen bewezen. Gaastra heeft veel verschillende zeilen op de markt gebracht. De verschillende zeilen zit hem in de discipline van de gebruiker. Van wave, tot feeride, slalom en freestyle, voor ieder persoon is er een zeil gefabriceerd om het ultieme uit jou windsurf ervaring te halen! De meest beroemde en bekende zeilen van Gaastra zijn de Pilot en de Matrix. Ideale freeride zeilen waarbij Gaastra zichzelf bewijst door prijs kwalitatief mega goede zeilen op de markt te brengen.

Gaastra windsurf masten

Naast de windsurfzeilen produceert Gaastra ook zijn masten lijn. Sinds de afgelopen jaren is ook Gaastra van hardtop masten overgestapt naar constant curve masten. Niet alleen de masten zijn anders, maar ook de zeilen hebben een andere shape gekregen. Bij masten is het altijd van belang dat de juiste curve (hardtop, constant of flextop) bij de juiste type zeil gebruikt wordt. De ideale combinatie is als er een Gaastra mast in een Gaastra zeil wordt gestopt. Maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een constant curve mast van Unifiber te gebruiken. Zolang de curven maar overeenkomen. Naast de curve van een mast wordt er ook gekeken naar het carbon percentage. Hoe meer carbon een mast heeft hoe beter de prestaties van het zeil naar voren komen. Ditzelfde geldt ook voor de grootte van het zeil en of er cambers in het zeil zitten. Hoe groter het zeil is, hoe betere mast (hogere carbon percentage) het zeil vereist.

Gaastra windsurfboard

Gaastra produceert naast windsurfzeilen ook windsurfboards. Deze boards worden onder een andere naam op de markt gebracht. Genaamd; Tabou. Bij TelstarSurf zijn de Tabou boards bekende en veel verkochte boards. Meer weten van de Tabou boards? Klik hier!

Gaastra Kitesurf

Naast het windsurfen is Gaastra zich ook gaan mengen binnen de kitesurf wereld. Ook hierbij staat de prijs-kwaliteit verhouding bij GA bovenaan. De meest bekende modellen van de Gaastra serie is de Gaastra Spark en de Gaastra Pure. Ben je iemand die net begint met kite of iemand die het heerlijk vindt om heen en weer te varen en te kunnen springen, kijk dan naar de Gaastra Spark. Begin je net het springen onder de knie te krijgen? En zou je wellicht in een verder stadium je eerst unhooked raley willen inzetten? Kijk dan naar de Gaastra Pure. Een mooie snelle allround kite.

Gaastra Kitesurf board

Naast de kites die GA produceert. Produceren zijn ook onder andere GA kitesurf boards. Gaastra heeft beginnende maar ook gevorderde kitesurfboards op de markt gebracht waardoor iedere kiter zich thuis kan voelen op het water.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.